Обгрутування предмету закупівлі згідно ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 39160000-1 «Шкільні меблі»

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 “Про ефективне використання державних коштів”.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 р. № 1109-р  «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2019 рі» на Хмельницьку область виділено кошти на оснащення закладів загальної середньої освіти обладнанням для навчальних кабінетів та STEM-лабораторій у сумі 21625,1 тис.грн.

Відповідно до пропозицій органів управління освітою районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та закладів професійної (професійно-технічної) освіти, розглянуто та затверджено перелік обладнання, за погодженням з Міністерством освіти і науки.  

Тому, на підставі наказу Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації від 22.06.2021 р. №2-од «Про здійснення централізованих закупівель обладнання для навчальних кабінетів та STEM-лабораторій», яким делеговано комунальному закладу «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» придбання обладнання для навчальних кабінетів та STEM-лабораторій.

 Планується закупити:

  • Начальні кабінети фізики  – 13 комплектів;
  • Начальні кабінети хімії      – 7 комплектів;
  • Начальні кабінети біології – 7 комплектів;
  • Начальні кабінети географії – 4 комплекти;
  • Начальні кабінети математики – 8 комплектів.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*